Smartlog v3 » silden73 » På nettet findes lamper fra le klint og nye moderne designs
Opret egen blog | Næste blog »

På nettet findes lamper fra le klint og nye moderne designs

4. Jul 2012 09:27, Malle73

 Hvis du virkelig gerne vil have lækkert design i dit hjem, så er det meget vigtigt at få købt nogle rigtig dejlige lamper, du kan finde mange forskellige lamper på nettet, men der er ikke nogen som har det samme langtidsholdbare design som lamper fra le klint har, de har nogle som er blevet lavet fra årtier siden men som stadig holder designet.
De er specielt gode til at lave rigtig kvalitets gulvlamper og generel belysning og det er jo meget heldigt i den her tid hvor man rent mode mæssigt må alt det er befriende at der ikke længere er "do´s" and "don´t" og der er frit valg om du har lyst til, man skal nemlig have nye PH Lamper bordlamper, kvalitets gulvlamper eller en pendel, det er bare super smart og kan løfte en boligs indretning. Det at bruge penge på at skabe den rigtige belysning, det kan få rum til at sygne større, lysere eller mere imødekommende.
Af de nye stjerner på himlen inden for lys og design af lysinstalationer er flos lamper, der virkelig har nogle designs der rykker både som indendørs lamper og flotte udendørslamper. flos lamper forstår at tænke på en helt anden overraskende måde, de er idag som lamper fra le klint og nye PH Lamper var da de lige kom frem, idag er de en klassiker i stedet. Det at tænke ordet lamper og så definere det ud til så mange helt unikke og specielle emner er for mig dybt fascinerende og virkelig noget jeg har dyb respekt for. De arbejder ud fra et koncept jeg ikke helt har gennemskuet men uanset hvad de lancerer om det er en pendel eller flotte udendørslamper.

Der er ingen tvivl og at kvalitets belysning løfter stilen og indtrykket i din bolig. Jeg mener at man kan indrette sin bolig med slle slags møbler, men vælg din lamper og lad dem understrege looket og give godt lys til både hygge og arbejde.